Stacks Image 3
Eva Bergmann

Bachelor of Art(B.A.) i kunst og en B.A. i Science of Creative Intelligence fra Maharishi International University, Fairfield, Iowa USA
Doctorate i Science of Creative Intelligence, Maharishi European Research University

Uddannet som kunstlærer fra Vedic Art school, Øland, Sverige
•Har undervist på Rørvig Folkehøjskole i yoga, Transcendental Meditation, sanskrit, Maharishi Ayur Veda og kunst
• Er trænet til at give Ædelstenslysterapi (www.gemlight.dk) og Maharishi Marma Therapy
•Har desuden studeret, boet og undervist i USA, Schweiz, Holland, Ukraine og Frankrig.
Engang i en fritime i syvende klasse sad jeg og tænkte over, hvad jeg ville bruge mit liv til. Det skulle være noget hvor man ikke blev stresset. Noget der gjorde folk glade. Det skulle være noget med kunst. Utroligt hvordan sådan et lille frø blev sået og kom til at spire mange år senere.
Min trang til vækst og udvikling førte mig bl.a. til USA, hvor jeg har læst kunst på et universitet, som kombinerer almindelige fag såsom fysik, computervidenskab og kunst med bevidsthedsudvikling. Uddannelse handler ikke bare om at fylde information på, men om at udvikle bevidstheden, som skal rumme viden, og derved udvikle vores kreative potentiale og forstå og opleve at alt hænger sammen dybest set.
Efter mine studier rundt omkring i verden følte jeg trang til at vende hjem og dele det jeg havde lært med andre. Kunst er en smuk kanal at give udfra. Gennem min kunst og mine kunstkurser ønsker jeg at dele den glæde, jeg selv har oplevet ved at skabe kunst med andre.